Loading...
IDA Design Showroom 2017-05-07T15:57:21+00:00

SPAȚIUL TĂU, AȘA CUM ȚI-L DOREȘTI…

Suntem aici ca să te ajutăm să creezi un interior excepțional și să ajungi cât mai ușor și mai rapid de la Idee la Design.

Fondată în anul 2015, IDA Design își propune să aducă designul interior modern al Europei Occidentale în construcțiile și amenajările interioare de lux din România.

Produse

IDA Design comercializează în România și toată Europa peste 70 de branduri, dintre care unele în exclusivitate.

Nu suntem ”revânzători” sau simpli intermediari, ci parteneri ai acestor branduri, pe care le reprezentăm oficial în România.

Servicii

Împreună cu produsele, oferim  și serviciile pe care le implică soluțiile high-end: garanție, asistență post-vânzare, consultanță de specialitate — precum și posibilitatea de a găsi constructori, arhitecti sau designeri pentru proiectul tău.

Ne recomandă o experiență cumulată de 4 decenii în domeniul construcțiilor și design-ului. Suntem o echipă tânără, cu o mentalitate orientată pe soluții — dar și cu o apreciere aparte față de artă și calitatea lucrurilor bine făcute.

Clienti

Ne adresăm atât beneficiarilor finali (apartamente, case, vile), cât și clienților PRO (dezvoltatori imobiliari, office, horeca, construcții civile).

Garantii

Toate produsele IDA sunt originale și provin din Comunitatea Europeană. Autenticitatea lor poate fi verificată oricând la firma producătoare.

Fiecare firma ofera propria garantie post-vanzare.

PARDOSELI

MOZAIC

BIO-TAPET

LUMINI

MOBILIER

BRAND-URI
DISTRIBUITE

IDA Design comercializează în România peste 70 de brand-uri, dintre care unele in exclusivitate.

Kartell
Fontana Arte
Edra
Listone Giordano
Graniti Fiandre
Swarovski Lighting
Quinti
Mosarte - mozaic realizat manual
Barrisol
Brand-uri reprezentate de IDA Design in Romania: Kartell, Edra, Swarovski, Quinti, Barrisol, Fiandre
VIZITA VIRTUALA SHOWROOM