Vizita virtuala 2017-04-12T09:53:31+00:00

Bun venit la Palazzo Argentina!

IDA Design și-a propus sa creeze un ecosistem în care creativitatea este principalul liant între om, obiectele care îl înconjoară și spațiul ocupat de ele.

Astfel, a luat naștere Showroomul IDA Design — un univers în care concepte precum „ambient”, „design”, „formă”, „imagine” capătă materialitate și sunt interconectate la nivel senzorial, estetic și emoțional.

Cele 70 de branduri pentru care IDA este distribuitor autorizat oferă o paletă de câteva mii de produse pentru design interior, al căror aspect fuzionează cu funcțonalitatea și ergonomia lor.

Calitatea materialelor folosite și a procesului de creație sunt primordiale în activitea noastră — pentru că vrem să oferim clienților ce este mai bun din ce are de oferit piața high-class internațională.

Showroomul IDA din Str. Argentina, nr. 43, Sector 1, București (aflat la 350 m de Piața Victoriei, 700 m de Piața Dorobanților) vă așteaptă să experimentați soluții decorative avangardiste, purtând semnaturile celor mai importanți artiști plastici, arhitecți și designeri din întreaga lume.

Puteți vedea exemple vii de mobilier, lumini arhitecturale, finisaje și accesorii de lux, dar și să răsfoiți cataloagele, să alegeți din nenumărate combinații de culori și modele.

Echipa IDA Design va fi alături de dumneavoastră la fiecare pas, punându-vă la dispoziție cataloage, mostre de material și oferindu-vă consiliere și expertiză tehnică — pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere dintre toate variantele posibile.

Prezentare Video Showroom IDA - Palazzo Argentina

Ce poți vedea în Showroom:

Finisaje Mobilier Sanitare
Gresie Canapele Chiuvete
Faianta Scaune Cazi
Piatra Mese Radiatoare design
Pardoseli Fotolii Sauna, hammam
Rasina Office Horeca
Tapet Mobilier Office Mobilier Horeca
Eco-tapet Lumini Birou Barrisol®
Covor nisip Pardoseli birou Tehnologie
Lumini Accesorii Architettura Sonora
Lustre  Şeminee Video Wall
Lampi  Oglinzi  Smart Homes
Veioze  Biblioteci
VEZI TOATE PRODUSELE »

BRANDURI DISTRIBUITE

Distribuim si reprezentam in Romania peste 70 de branduri internaţionale

Vezi Toate Cataloagele ›

Galerie Foto

Lirica Lounge (parter)

Fatada parter exterior Palazzo Argentina
Bio tapet la Palazzo Argentina
Pian la Lirica Lounge
Ansamblu Lirica Lounge

Expozitie IDA Gallery, Sala Senzoriala

Marmura si rasina la Showroom IDA Design
Marmura si rasina la Showroom IDA Design
Marmura si rasina la Showroom IDA Design
Marmura si rasina la Showroom IDA Design

Camera Swarovski Lighting

Camera Swarovski Lighting Authorized Partner la IDA
Camera Swarovski Lighting Authorized Partner la IDA
Camera Swarovski Lighting Authorized Partner la IDA

Elemente IDA

Mozaic Mosaico Piu la Bucuresti IDA Showroom
Marmura Iluminata din spate
Camera Candelabrelor Swarovski
Lustra La Murrina, Radiator i-Radium
Perla, mozaic de sidef
Perla, mozaic de sidef

Video

În ceea ce privește ambientul din showroomul IDA, arhitectul Massimo Marzorati evidențiază, în primul rând, produsele Blumohito și rolul estetic al acestora. Bio tapetul este un material natural ce permite colorarea în nu mai puțin de 70 de nuanțe, iar când este alăturat tapetului auriu cu design 3D, se creează un contrast impresionant.

Pentru o atmosferă deosebită, obiectele de mobilier albe sunt colorate folosind tehnologia de iluminare RGB. În aceeași măsură, toate corpurile de iluminat sunt învăluite într-o aura de mister, grație modalității unice de instalare.

La subsolul clădirii, se află o altă parte din showroom, de data aceasta dedicată profesioniștilor din domeniu, dar și informării clienților, prin intermediul unor materiale video care fac parte din vasta bază de date a IDA Design. Pereții acestei încăperi sunt, de asemenea, îmbrăcați în materiale naturale: sare, piatră și bio tapet.

Printre camerele de la subsolul clădirii Palazzo Argentina se află și cea care prezintă o serie de materiale naturale, cum ar fi piatra și marmura, dar și unele texturi prețioase: piele, cristale și rășini. Pentru clienții interesați, sunt oferite servicii de consiliere și montare profesionale. Chiar mai mult, aceste materiale pot fi puse în evidență prin diverse tehnici de iluminare, despre care povestește mai mult Massimo Marzorati.

Confortul canapelelor, texturile materialelor si senzatiile incercate in spatiul IDA nu pot fi redate suficient de bine prin intermediul fotografiilor sau al clipurilor video. Asa ca te invitam sa ne faci o vizita la showroom pentru a experimenta cu adevarat impactul pe care il are design-ul spatiului asupra ambientului.

Programeaza o vizita la Showroom ›